Doneren

Doneren

De vrijwilligers van Stichting Laat De Lairesse vragen geen enkele bezoldiging voor hun inspanningen, maar daarnaast moeten wij ook externe partijen inhuren. Ook hen proberen wij zoveel mogelijk pro bono hun diensten te laten verrichten, maar u zult begrijpen dat dat niet altijd mogelijk is. Daarom is ook uw financiële steun welkom en noodzakelijk. Over de besteding van de ontvangen gelden zal zorgvuldig verantwoording worden afgelegd door het bestuur van de stichting, via de nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden. Via die nieuwsbrief zullen donateurs worden uitgenodigd om een kascommissie te vormen om de boekhouding te controleren. Ook los daarvan kunt u als donateur te allen tijde inzage krijgen in de boekhouding. Wij hanteren een twee-handtekeningen systeem om de zorgvuldige besteding van uw donatie te kunnen garanderen.

Hieronder kunt u gemakkelijk en snel doneren via o.a. IDeal, CreditCard, PayPal, ja zelfs met Bitcoins! Naast een vast bedrag kunt u ook zelf, onderaan deze pagina, een bedrag kiezen. Kies hieronder de bewonersbijdrage of bedrijfsbijdrage. U kunt natuurlijk ook gewoon een overboeking verrichten naar bankrekening NL02HAND0786484144. (Bankrelatie: Handelsbanken, kantoor Amsterdam Zuid, J.J. Viottastraat 31, 1071 JP Amsterdam).

Mogen wij op uw steun rekenen?

Totaal: € -

Is uw bedrijf in de De Lairessestraat / Krusemanstraat gevestigd of werkt u in de buurt en maakt u zich ook ernstig zorgen over de bereikbaarheid van en parkeergelegenheid bij uw kantoor of werk?

Totaal: € -

Doneert u liever een ander bedrag? Meer, of juist minder? Dat kan hieronder.

Wanneer er fondsen overblijven zullen wij hierover communiceren via de website. Een ieder krijgt dan de gelegenheid om naar rato zijn/haar deel van de inleg terug te ontvangen. Van eventuele gelden die dan nog steeds overblijven zal een activiteit voor straat en buurt worden georganiseerd.